За нас

Всеки прoфесионалист има свой стил, всеки човек има свои виждания, мечти, душевност.Ако откриете в нашия стил вашите чувства и емоции, споделете ги с нас, за да реализираме заедно стойностен продукт отговарящ на очакванията ви.Спомен, който да вдъхновява живота на вас и вашите поколения!Мечтайте, обичайте, освободете духа си, за да уловим излъчването на истинското във вас!

Изкуството е камъче, което артиста хвърля в душата на хората.
Диаметърът на концентричните вълни, които се образуват, зависият от това дали е блато или езеро.
“Снимането е нещо като предчуствие за живота, когато фотографът, възприемайки променящата се информация, за част от секундата улавя изразителното равновесие, внезапно възникнало в безкрайното движение”.
Думи на най-великия фотограф на “не нагласената” фотография

Студио “Парков” започва дейността си през 1……г. Негови основатели са Иван Парков и Петя Паркова. Благодарение
на техния опит и професионализъм, студиото се установява на пазара с много професионална техника за това време. Още в началото на развитието си студио “Парков” разполага с професионална техника /видео камери,  фото техника, стативи, осветление/. Във времето студиото винаги е било актуално с възможностите и развитието на аудио, видео и фото техниката.

Нашата работа – това са Вашите спомени. С нашите възможности и дългогодишен опит ще Ви бъдем полезни с това което правим. Основните дейности, в които можем да Ви предложим нашите услуги са в сферата на:
=> Видео заснемане и видео монтаж
=> Сватбена, модна, артистична, детска и семейна фотография
=> Изготвяне на сувенири => Копиране на снимки
=> Дизайн и монтаж на фотокниги Това на което залагаме са профeсионализъм и високо качество на услуги, обслужване и стоки.