Рекламни и модни фото и видео услуги

Ако имате:
козметично студио;
медицински център;
хотел;
вила;
офис;
развлекателни и/или ученически обекти…
сега е моментът да им направите професионални рекламни снимки, които да ви помогнат в продажбите, в изграждането на имидж, в създаването на редовни клиенти – всичко, което се случва с доверие във вас! Можем да ви помогнем да получите доверие!

ЗА УСЛУГАТА
При рекламната фотография се прави снимка или цяла рекламна фотосесия на продукти и/или услуги, предлагани от дадена фирма. В рекламното снимане задължително има идейна концепция, съобразена с конкретните продукти. В снимките може да се добавят допълнителни елементи, които да подсилят рекламното им действие.
Известно е, че потенциалните потребители първо възприемат визуалните изображения, а след това търсят и четат характеристиките и описателните текстове на продуктите. Това е причината рекламните снимки да са важни за ВСЕКИ ЕДИН бизнес, от което пък следва, че рекламната фотография е с голяма възвръщаемост. Най-добре, разбира се, е рекламните снимки да са много качествени и професионални.
Рекламните снимки могат да бъдат правени както на продукти във фотостудио, така и на обекти като хотели, вили, козметични и здравни центрове, заведения за хранене и развлечения и др.
Получените кадри от рекламни фотосесии се използват във фирмени сайтове, друга онлайн рекламна и маркетингова дейност, каталози, брюшури и т.н.
Рекламните снимки много често са и модни – ето затова рекламната и модната фотография са свързани.
Цените на рекламните фото и видеоуслуги се определят според индивидуалните изисквания на клиента.
Моля, не се колебайте да се свържете с нас, за да получите повече информация.